Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ RAILS OF MUSIC : ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΚΟΣ

Ο Γιώργος ο Μπόκος, ένας από τους καλύτερους έλληνες κιθαρίστες των τελευταίων ετών, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Rails of Music !! ΄Ωριμος, περιεκτικός και αποκαλυπτικότατος ο Γιώργος μας απέδειξε μέσα από αυτή την ολιγόλεπτη κουβέντα που κάναμε, πως όταν κάποιος κυνηγάει τα όνειρα του τα πάντα γίνονται !! Και όταν φτάνεις στο σημείο να έχεις καταφέρει αρκετά πράγματα στη ζωή σου και παραμένεις τόσο απλός και προσγειωμένος όπως ο Γιώργος τότε μπορείς να καταλάβεις ότι κάποιοι καλλιτέχνες είναι πραγματικά ΆΝΘΡΩΠΟΙ ! ! ! Καλή επιτυχία στο Γιώργο σε ότι και αν κάνει !!!
video 
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μουσικών
Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα
ηλεκτρονικής μουσικής και ηλεκτρικής κιθάρας στο Πανεπιστήμιο της Δρέσδης Karl Maria von Weber
Μέλος στα παρακάτω συγκροτήματα /μουσικά σύνολα
1998-2003 : EXHIBITION
1998-2004 : Μέλος της Χορωδίας του Tμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου
2000-2005 : NIGHTFALL
2001-2004 : Μέλος του συνόλου αυτοσχεδιασμού του Tμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου.
2001-2005 : OBSECRATION
2002-2003 : SICKENING HORROR
2002 : BOKOZ INDIVIDUAL THOUGHTS
2004 : Μέλος της ομάδας κρουστών του Νίκου Τουλιάτου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
2005 : ROTTING CHRIST
Δισκογραφία
2000: EXHIBITION 'Mind Explosion' (self-financed)
2001: OBSECRATION 'Sins of the Flesh' (Sleaszy Rider records)
2002: NIGHTFALL 'I am Jesus' (Black Lotus Records
2003: SICKENING HORROR 'Promo Cd 2003' (self-financed)
2004: NIGHTFALL 'Lyssa/ Rural Gods and Astonishing Punishments' (Black Lotus records)
2004: OBSECRATION 'Vault of the Obscure Vortex' (Supreme Music records)
2006: OBSECRATION 'Seeds of A Pervert god' (Supreme Music records)
2007: Rotting Christ 'Theogonia' (Seasons Of Mist)

 www.grindhousestudioathens.weebly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου